Jao Brand® | Original, for a reason

Jao Face Crème Day - 57g Tube

€49,00
Waarom vijf producten gebruiken als je er één kunt gebruiken? Geformuleerd met anti-oxidant groene thee, anti-aging Hexapeptide-48 HCL, wild yam-extract om collageenverlies te voorkomen, en minerale SPF 30 met een breed spectrum.
Artikelnummer: JAO-FACE-DAY-L

Momenteel in drie tinten: Light, World (Medium) en Dark, binnenkort komt Fair! Kleuren zien er misschien te donker of peachy uit de tube. De toon verandert wanneer het in je huid wordt gemengd.

Waarom vijf producten gebruiken als je er één kunt gebruiken? Geformuleerd met anti-oxidant groene thee, anti-aging Hexapeptide-48 HCL, wild yam extract om collageenverlies te voorkomen en breedspectrum minerale SPF 30 non-nano, ongecoate zinkoxide, deze getinte gezichtscrème bevat al uw dagelijkse huidverzorgingsbehoeften- -bevochtiger, behandeling, primer, foundation en zonnebrandcrème - in één handige tube.

Gebruik het hele jaar door, van hellingen tot aan zee en van golfbaan tot pendelen in de ochtend. Voor het beste resultaat, breng het grondig aan op een vochtige huid (we gebruiken het graag op Seed Face Oil!) Meng met een beetje SunGleam Illuminator voor een zonovergoten gloed, ongeacht het seizoen. Ongeparfumeerd. Plantaardige, natuurlijk verkregen ingrediënten. FDA-gecertificeerde laboratoriumbeoordeling van SPF 30. Dermatologisch getest.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen