Jao Brand® | Original, for a reason

Over ons

 

Jao Brand is in 1997 opgericht door de Amerikaanse Gale Mayron, dochter van een scheikundige, vanuit haar geloof in gezonde, natuurlijke én multifunctionele beautyproducten voor een duurzaam gebruik. ‘The less you buy, the less you consume, the less you throw away’ is haar motto. Mayron gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten voor haar producten, 100% natuurlijk en niet getest op dieren. Ook aan het design van de verpakking wordt veel aandacht besteed. Elk product heeft zijn eigen identiteit wat als 'global cool' getypeerd kan worden. Jao Brand ontwikkeld hun producten zo dat ze zowel door vrouwen als mannen gebruikt kunnen worden.

 

 

Jao is een mystiek woord gevonden op een 2000 jaar oud amulet wat ziekte zou kunnen voorkomen en genezen. Hierop is de lijn van Jao Brand geïnspireerd. De producten zijn een synthese van oude farmacopee en moderne wetenschap. Jao gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten in haar totaal originele, niche-merkproducten.

Het eerste product
Toen Gale nog kind was, was haar vader David reeds een onderzoeks- en ontwikkelingschemicus voor een groot bedrijf in Philadelphia. Op die manier ontwikkelde ze al op jonge leeftijd kennis en interesse over de werking van stoffen en ingrediënten. Door de interesse kwam ze in 1994 op het idee voor een product wat het mogelijk maakt je handen te wassen terwijl je onderweg was. Gale en haar vader deden 2 jaar lang onderzoek nadat ze begonnen met het samenstellen van een de formule wat de basis werd voor het eerste product, Jao Hand Refersher.


Jao Brand Europe
Televisieweg 107 - 1322 BD - Almere - The Netherlands
Tel.: +31 (0) 36 - 5255 913
E-mail: [email protected]
KvK: 69577692
BTW: NL857925787B01
Rek.nr.: NL68 RABO 0108 6236 02 (Rabobank)

Pers & Media Contact:

Paul Soontiëns
[email protected]
+31616471792

We know you'll love them

We know you'll love them

Jao products are born of necessity and totally original. The artful synthesis of ancient pharmacopoeia and modern science.

Care for the environment

Care for the environment

All Jao Brand products are multipurpose. Because the less you buy, the less you consume, the less you throw away.

Join the club!

Join the club!

Become a Jao enthusiast and join the club! Not sure? Try ordering one of our Deluxe sample paks for just €2,99!