Jao Brand® | Original, for a reason

Coiffette® Bomade - Medium - 18g

€22,00
Multifunctionele balsem. Erg geschikt om de droge huid van handen of elders op het lichaam te hydrateren. Het is de perfecte verzorging voor nagelriemen en controleren (kroezend) haar.
Artikelnummer: JAO-CBM

Multifunctionele balsem. Geen pommade maar een Bomade™ - body & pomade. Het is een 17% essentiële olie-mix van spar, Patchouli en wierook in een 100% natuurlijke oliebasis. Erg geschikt om de droge huid van handen of elders op het lichaam te hydrateren. Het is de perfecte verzorging voor nagelriemen en controleren (kroezend) haar. Een mystieke Geur die doen denken aan wat? Vertelt het ons! Komt in een stijlvolle 'pocket tin' van 18g. De ideale reisgenoot.

Gebruik
Haal de vingertoppen door de Bomade™ en pas het toe. Bomade™ is geen zwaar stijf wasachtige pomade, maar een solide olie. Voedt en stijlt haren en hydrateert de huid eronder. Werkt ook perfect tegen kroezend haar. Als je het gebruikt op nat haar maakt een mooie natuurlijke krul. Gebruik het op nagelriemen of ruwe handen om deze te hydrateren en te verzorgen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen