Jao Brand® | Original, for a reason

Goe Oil® - 85g  Tube

€55,95
Goe Oil® is een combinatie van 28 planten, fruit, bloemen, oliën en boters. Deze multifunctionele halfzachte olie, absorbeerd snel en is super hydraterend. Lichter dan een typische lichaamsboter en duurzamer hydraterend dan een gewone moisturizer.
Artikelnummer: JAO-GOE

Technisch gezien is dit geen olie, maar een meervoudig onverzadigde vloeibare was vergelijkbaar met talg. Talg wordt afgescheiden door de menselijke talgklieren en is noodzakelijk om de huid te smeren en het haar te beschermen. Jojobaolie kan worden gebruikt voor het repliceren van deze talg. De unieke formule bevat Rozenbottel, Hennep, Meadowfoam en Rijst Oliën. Dit zijn allemaal essentiële vetzuren met een hoog Omega gehalte. Avocado, Druivenpit, Mango en Pompoenzaad boters die rijk zijn aan vitamine A, E, C, B, G, en b tacaroteen. Bevat tevens Kukuinut Olie om de huid te beschermen en Kamille en Calendula wat uitstekend werkt voor het kalmeren van de geïrriteerde huid. Uw huid zal echt het verschil voelen bij gebruik van deze 100% puur natuurlijke bodyolie.

Gebruik
Goe Oil® is zo uniek omdat het de natuurlijke oliën, die we verliezen als gevolg van leeftijd, belasting van het milieu en het weersomstandigheren, aanvult. Het product kan worden gebruikt over het hele lichaam na het douchen of scheren, in het haar, op de voeten, altijd en overal. Je zal nooit meer zonder willen! Als het lastig is om de olie uit de tube te krijgen, verzacht de olie dan even door de tube licht in de handpalmen te walsen. Knijp altijd aan de achterzijde van de tube in de richting van de dop. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, less is more!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen