Jao Brand® | Original, for a reason

Jao Gezichtscrème - 57g Tube

€66,50
Jao Face crème is een olierijke crème die de de elasticiteit van de huid verbetert, hydrateert en fijne lijntjes vereffent. Bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten voor een antioxidant bescherming van de huid.
Artikelnummer: JAO-FACE

Verbeterd met 3 anti-aging verbindingen: Uniprosyn PS-18, Unitamuron H-22 en Rubixyl. Deze zijn erkend door dermatologen om de huid te beschermen tegen vochtverlies, het verbeteren van de elasticiteit en herstructurering van de rijpere huid voor een gladdere look. Speciaal geformuleerd voor de nacht, maar ook zeer geschikt voor overdag. Deze langdurige vochtinbrengende gezichtscrème bevat Uniprosyn PS-18. Een actief complex op basis van haver (oat-based), dat de eiwitsynthese van de huid stimuleert. Hierdoor wordt ruwheid voorkomen en diepte van rimpels verminderd. Unitamuron H-22 vormt een hydrocolloïde film op de huid die het tegen vochtverlies beschermt Het oppervlak van de huid wordt soepeler en elastischer. Rubixyl (Hexapeptide-47) normaliseert barrière van de huid en herstructureerd de rijpere huid voor een gladdere look.

Jao Gezichtscrème bevat Pruim olie, een oliezuur olie met hoge hydraterende eigenschappen. Andere ingrediënten zijn Olijfolie Squalaan, Shea Butter en panthenol (vitamine B5), alsmede oliën van Meadowfoam, Rozenbottel, Kamille en Calendula. Meadowfoam bevat van nature voorkomende tocoferolen. Rozenbottel is rijk aan vitamine E en A. Kamille en Calendula olie herstellen het evenwicht van de huid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen